Termeni si Conditii

www.timesevents.ro este numele site-ului ce reprezinta Societatea Hoteliera Times s.r.l. Textele, imaginile de pe site-ul www.timesevents.ro apartin Societatii Hoteliere Times s.r.l.si sunt protejate prin depturi de autor. Este interzisa reproducerea, vanzarea, interpretarea, distributia tuturor materialelor ce sunt incluse in acest site. Fara acordarea anticipata a permisiunii, nu puteti copia sau redacta informatiile si imaginile noastre.

Acest site este actualizat periodic fara vreo notificare prealabila trimisa utilizatorilor si colaboratorilor. Administratorii site-ului pot sterge si modifica informatii din site fara un anunt prealabil.

Acest site poate fi folosit numai in scopuri legale. De asemenea, sunteti de acord ca acest site nu va fi 100% lipsit de intreruperi. Acest acord poate fi modificat de catre noi fara o notificare prealabila.
Pentru a obtine permisiunea de a folosi, copia sau distribui documente sau elemente grafice, altele decat cele mentionate mai sus, va rog sa ne contactati la

Tel. 021 316 6518

E-mail: it@goldentuliptimes.com

Pe paginile site-ului www.timesevents.ro exista link-uri care va vor directiona in afara acestuia. Includerea in paginile noastre a oricaror adrese nu atrage dupa sine aprobarea continutului acestora.

Politica de Confidentialitate

Toate informatiile primite de la clientii nostri prin intermediul e-mail, internet ftp, www.crazybag.sk etc. sunt cofidentiale. Confidentialitatea informatiilor implica: Nume, Adresa postala, Adrese de email, Numere de telefon, Adrese IP.

Societatea Hoteliera Times s.r.l. garanteaza ca nu va transmite aceste informatii altor parti.

Va multumim!
Echipa timesevents.ro 

Noutati

Nu sunt stiri.


Tag Heuer replica watches https://www.replicashop.org.ukAbonare la newsletter