Restaurant Good Old Times

 

restaurant romanesc

Bun venit la restaurantul Good Old Times!

Suntem mandri sa promovam valorile mai putin cunoscute ale bucatariei romanesti originale intr-un format aliniat la cele mai inalte standarde culinare.High quality the best and most fashionable cheap replica watchesfake watches online of the replica watches store. Angajamentul nostru  este de a readuce in atentia oaspetilor o parte din retetele vechi si autentice ale bucatariei locale, pentru ca dumneavoastra sa le puteti redescoperi gustul rafinat si plin de savoare.

Fiecare preparat este pregatit cu cele mai bune ingrediente, respectand retete originale provenind din perioada Interbelica, cand Bucurestiul de altadata isi merita pe deplin titlul de Parisul Balcanilor.

Personalul receptiv la orice solicitare a dumneavoastra, decorul rafinat si muzica discreta vor asigura o experienta pe care veti dori sa o repetati.

Asadar, avem deosebita placere de a impartasi cu dumneavoastra aromele noului meniu, ce include unele dintre cele mai rafinate delicatese ale bucatariei romanesti, sperand ca o astfel de experienta gastronomica va putea aduce la viata pentru o zi, High quality the best and most fashionable cheap replica watchesreplica watches online of the replica watches store.sau macar pentru o seara, timpurile bune de altadata!          

Program zilnic: 12.00 - 23.00

 

 
 

 

 

inkjet paper cheap inkjet paper inkjet paper for photos best inkjet paper online inkjet paper inkjet photo paper inkjet paper for printer wholesale inkjet photo paper

Noutati

Nu sunt stiri.


Abonare la newsletter