Centrul de Conferinte

Un spatiu dedicat afacerilor "la inaltime"!

 Situat "la inaltime" spatiul dedicat afacerilor este creat special pentru un maxim de flexibilitate, avind posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment, de la evenimente sociale de anvergura sau lansari de produse, pana la sedinte exclusiviste.

Cu o frumoasa vedere panoramica a Bucurestiului vazuta de la etajul 9, intalnirile de afaceri, conferintele, seminariile sau sesiunile de pregatire vor fi mult mai relaxante.

 Pentru intalniri de afaceri, organizare de conferinte sau evenimente corporate, va stam la dispozitie,Giuseppe Zanotti Shoes Outlet oferindu-va toate serviciile necesare.  

Spatiul dedicat afacerilor dispune de 3 sali de conferinte cu o capacitate cuprinsa intre 10 si 80 locuri si toate echipamentele de care aveti nevoie. De asemenea, restaurantul si clubul Times vin in intampinarea oricarei receptii, cocktail, sau petreceri cu tematica speciala pe care compania dumneavoastra le poate solicita.

Avem cadrul ideal pentru organizarea oricarui tip de manifestare de la intalniri informale, pana la evenimente corporate: cocktail-uri lansari de produse, conferinte de presa, simpozioane, prezentari, traininguri, work-shop-uri, interviuri, sedinte foto, expozitii culturale,Replica Shoes emisiuni T.V.

 Personalul nostru este pregatit sa asigure desfasurarea optima a evenimentului, asigurandu-se ca serviciul va fi la nivelul asteptarilor Dumneavoastra.

Pentru evenimentele dumnevoastra corporate, va punem la dispozitie 3 sali de conferinta cu lumina naturala, aer conditionat si toate echipamentele de care aveti nevoie: flipchart, ecran, retroproiector, proiector multimedia, sonorizare, video, laptop si instalatie de traducere simultana.

Noutati

Nu sunt stiri.


Tag Heuer replica watches https://www.replicashop.org.ukAbonare la newsletter